Je bedrijf vergroenen? Zo doe je het!

 Je bedrijf vergroenen? Zo doe je het!

Het klimaatprobleem is een van de maatschappelijke problemen die anno 2021 niet meer te ontkennen valt. Alleen wanneer we als volledige maatschappij samenwerken kan het tij nog gekeerd worden. Het is dan ook niet zo gek dat men hierin ook een bijdrage verwacht vanuit de zakelijke sector. We zien tegenwoordig dan ook dat bedrijven steeds vaker worden afgestraft als deze bijdrage niet geleverd wordt. Zo willen mensen niet meer winkelen of werken bij niet-groene bedrijven. Het is dan ook erg belangrijk om hier als bedrijf duidelijk mee bezig te zijn. Weet je niet helemaal hoe je dit invulling moet geven? Dan geven we je in deze blog enkele tips die je hierbij kunnen helpen!

Elektrische auto’s

Elektrische auto’s hebben een enorm groen imago. Dit komt doordat deze niet alleen laten zien dat je minder fossiele brandstoffen wilt verbranden, maar ook doordat de elektrische auto’s duurder zijn dan de niet-elektrische auto’s. Je laat als onderneming dus ook nog eens zien dat je bereid bent om extra te betalen om een positieve impact op het klimaat te maken. We raden je hierin altijd aan om te kiezen voor het elektrische auto leasen. Doordat de markt van elektrische auto’s zich namelijk zo snel ontwikkeld kun je hierin beter regelmatig van auto wisselen. Zo kun je altijd in de best mogelijke elektrische auto rijden! Waar de markt van elektrische auto’s zich vroeger met name focuste op personenvervoer zien we tegenwoordig ook steeds meer grotere elektrische auto’s. Denk hierbij aan bestelbussen, bussen en zelfs vrachtwagens! Zo kun je, indien je veel moet vervoeren tijdens het reizen, kiezen voor het Peugeot e-expert leasen. Hierin kun je altijd al je materialen kwijt.

Acties

Het uitvoeren van klimaatgerelateerde acties is iets dat we iedere onderneming kunnen aanraden. Dit komt met name doordat de acties ook breed kunnen worden uitgemeten op social media en de website. Hierdoor komen mensen al snel in aanraking met deze acties en zal de reputatie van jouw onderneming in rap tempo verbeteren. Een leuk voorbeeld van een dergelijke actie is dat je voor iedere 100 euro aan omzet één boom plant. Zo houd je de kosten nog redelijk binnen de perken maar laat je wel je goede bedoelingen zien!

Related post